Voel je super vrouwelijk met lang en vol haar.

We verkopen haar extensions online maar ook in de salon. Heb je al ervaring met het plaatsen van extensions dan kun je alles bij ons online bestellen en aan de slag. Wil je dit liever aan een professional overlaten? Kom dan naar de salon voor advies en het plaatsen van extensions.

Er zijn diverse mogelijkheden om extensions te plaatsen, hieronder hebben we ze verder uitgelegd. Het is mogelijk een afspraak in de salon te maken om jouw wensen te bespreken. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Kies dan de optie offerte extensions.

-Was het haar niet tot minstens 48 uur na het plaatsen van de hairextensions.
-Draag je haar in een vlecht tijdens het sporten of slapen.
-Ontwar en borstel je haar ’s ochtend, ’s avond en voor het douchen.
-Gebruik hydraterende producten speciaal voor hairextensions. De shampoo mag geen alcohol of sulfaten bevatten.
-Knijp het water voorzichtig uit het haar en dep het haar voorzichtig droog met een handdoek. Het is beter om het haar niet droog te wrijven met een handdoek.
-Vermijd zout water en chloorwater.
-Gebruik een haarmasker, een serum of een haarolie.

Er is gekozen om Russisch haar te gebruiken, omdat dit sterk om Europees haar lijkt. Russische vrouwen staan bekend om hun mooie, sterke haar. Rusisch haar wordt als de beste kwaliteit beschouwd. Dit komt door de mindere mate waarin jonge Russische vrouwen hun haar beschadigen door onder meer chemische processen. Dit haar is niet ontdaan van schubben laag en bevat geen siliconen. Met goed onderhoud gaat meer dan 12 maanden mee.

Al het haar dat wij gebruiken is Remy-haar. Remy betekent dat alle haren dezelfde kant op liggen en daardoor ontstaat er minder wrijving tussen de haren en zal het haar minder snel klitten dan hair extensions die niet van Remy-haar zijn. Haar dat niet van Remy is, is tweede keus haar dat door elkaar verzameld wordt en daardoor een minder mooi en minder natuurlijk resultaat geeft als echte Remy-hair extensions.

De Russische extensions zijn niet helemaal stijl met een fijne slag. deze structuur blend het beste in je natuurlijke haar. Sterk krullende en golvende hair extensions worden in speciale vormen onder hoge temperaturen gemaakt. Hierdoor wordt het haar iets meer aangetast. Daarom zijn golvende hairextensions van een iets mindere kwaliteit dan steil haar. Wij adviseren daarom om steil haar te kopen en het zelf te krullen.

Hair extensions in deze kwaliteit zijn niet de goedkoopste. Afhankelijk van je wensen mag je rekenen op een aanschaf van €150,- tot €400,-. De aankoop van de extensions zijn het duurste, hierna betaal je steeds een klein bedrag voor het terug plaatsen.

If you buy peanuts you get monkeys.