online afspraken 24/7 kun je een afspraak zelf inboeken.
Professioneel, jaren ervaring en kleurspecialisten.
gratis parkeren voor de deur kwijt.

Wil je een nieuwe kleur of hele nieuwe look? Je kunt ons niet blijer maken! We kennen de laatste trends en weet hoe je ze toe kunt passen. We kijken samen wat je mooi vindt, maar ook hoe praktisch een kleur of model is. Bang voor de prijs? Dat hoeft niet.Je krijgt vooraf een prijsopgave.

Wil je jezelf verwennen, kies dan voor een hoofdmassage. Je krijgt een heerlijk ontspannen massage, waardoor je relaxt de deur uit gaat. Er komt een betere doorbloeding die de haarzakjes een boost geven. De hoofdhuid komt weer in balans. Prijs €7,50. 10min.

Iedere klant gaat netjes de deur uit. Jij bent ons visitekaartje. Boek je knippen stylen/föhnen/opsteken, dan zorgen we dat je haar de komende dagen in model blijft. Stijl maken met een tang, krullen, of misschien losjes geföhnd, alles kan. Kun je gelijk meekijken hoe je jouw haar zelf in model kunt krijgen.

Tot slot krijg je een advies om je haar te onderhouden. Dit is voor iedereen anders. Niets vervelender dan dat je na het wassen het zelf niet meer in model krijgt. We laten je zien hoe je het thuis kunt stylen. Er wordt gewerkt met professionele producten die veganistisch (geen dierlijke ingrediënten) zijn en dierproef vrij. Goede producten zijn het halve werk. Hiermee behaal je thuis ook het beste resultaat. Denk aan producten tussen de €12 tot €16. Een professioneel product is veel geconcentreerder. Het is  zuiniger in gebruik en uiteindelijk goedkoper dan een drogisterij product.

Tot snel! Gr. Mai-Lan