Haar botox is een unieke haar-opvullende salonbehandeling op basis van hyaluronzuur, collageen en vloeibare keratine. Waardoor beschadigd haar weer sterk en veerkrachtig wordt gemaakt. Krijg weer volume en glans in futloos of droog beschadigd haar.

Hoe werk het?

De bouwstoffen collageen, hyaluronzuur en vloeibare keratine worden tijdens behandeling  vloeibaar gemaakt door middel van warmte. De “botox” is op kamertemperatuur als een soort kaarsvet. Het smelt bij warmte, waardoor het tot diep in het haar kan doordringen tijdens  behandeling. Het resultaat is direct voelbaar en zichtbaar!

Wat zit er in?

Hyaluronzuur is een lichaam eigen stof die van nature in haar en huid voorkomt. Het heeft een hydraterende eigenschap en kan tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water opnemen. De hyluronzuur in de “botox” hersteld de vochtbalans in het haar.

Arganolie bevat antioxidanten waardoor het een beschermde werking heeft. De anti-bacteriele eigenschap van de arganolie zorgt ervoor dat het haar optimaal verzorgd wordt voor landurig mooi en sterk haar.

Natuurlijke collageen is ook een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Het resultaat is dik, werk en gezond haar.

Keratine zorgt voor herstel van de haarschubben en cuticula. De keratine wordt vloeibaar door verhitting en kan hierdoor diep in het har dringen. De structuur van het haar wordt verbeterd en sterker.