Hoi aanstaande bruid!

Ik vind het ontzettend leuk om met jou je bruiskapsel en visagie look te creëren. Doordat ik jou van haarstyling en visagie voorzie wordt het plaatje compleet. Ik luister naar jouw wensen zodat je stralend je aanstaande tegemoet kunt lopen.

Iedere bruid is uniek en dat maakt mijn vak zo leuk! Ik denk graag met je mee om jouw ideeen te realiseren. Vaak komt de haarstyling en visagie als laatste aan de beurt. Het is daarom belangrijk dat jouw kapsel en make-up je bruidsjurk complimenteren en in de sfeer van jullie huwelijk past. Als je bij ons boekt starten we met een proefsessie waarbij je haarstyling en visagie zullen bespreken en testen. Hiervoor houden we 90min vrij in de agenda. Deze proefsessie doen we in de salon zodat we alles voor handen hebben. Op de dag zelf komen we aan huis, waar dan ook in Nederland. Tot 25km v.a de salon rekenen we geen voorrijkosten, daarna €0,70 per k.m.  Het is ook mogelijk om jullie gasten te voorzien van haarstyling en/of visagie. Dit kan al v.a €35,- p.p. Bij meerdere personen is het mogelijk dat wij een extra styliste meenemen.

Een proefsessie duurt gemiddeld 120min. En 90min op de dag zelf.

De proef sessie doen we graag in de salon, zodat we alles bij de hand hebben. Op de dag zelf komen we aan huis.

U komt met droog gewassen haar zonder conditioner en zonder make-up.

Het is mogelijk om met meerdere kapsters te komen zodat jullie gasten ook voorzien kunnen worden van haarstyling en visagie.

Wat zit er allemaal in de totaalprijs?

 • Voor een mooie oogopslag kunt u ook voor kunstwimpers kiezen.
 • Om meer volume of lengte in jouw bruidskapsel te maken is het mogelijk te werken met clip-in extensions (kunsthaar). U kunt het na de bruiloft gemakkelijk zelf blijven dragen.
 • Vlak voor uw bruiloft kunt u de wenkbrauwen en andere ongewenste gezicht haartjes laten harsen. Dit zorgt voor een mooie basis voor de visagie.

Niet inclusief:

 • Door middel van highlight krijgt u veel kleur schakering waardoor uw bruidskapsel nog mooier uitkomt. Ook dof geworden haar kan net een touch up krijgen door een kleurspoeling in dezelfde kleur.
 • Met haarextensions van echt haar, kunt u de perfecte match maken met uw haar. Deze zijn ook langer te dragen. Meer info hierover op de pagina haarextensions.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Een paar weken voor de bruiloft kunt u een proefkapsel online inplannen. Het is aan te raden niet meer dan 2 maanden voor de bruiloft een afspraak te maken voor uw proefsessie. Hierbij verzorgen we uw bruidskapsel en visagie. Vaak wordt de proefsessie gecombineerd met de laatste passing van de bruidsjurk.
 • Plaatjes en voorbeelden zijn welkom, maar ook een pinterest bord is altijd handig. Ik kijk naar je gezichtsvorm en samen bepalen we wat mooi aansluit. Als alles naar wens is maak ik graag foto’s en schijf ik alles wat er gebruikt is. Zo heb ik op jouw bruiloft een gemakkelijk geheugensteuntje. Uiteraard leggen we data en tijd vast voor de bruiloft zelf.

 • visagie en haarstyling
  € 350,-
  Dit is incl. eenmalig proefkapsel en proef visagie. De proefsessie vindt plaats in de salon. We nemen hiervoor 90min de tijd. Voor uw bruiloft komen we aan huis. Tot 25km vanuit de salon gezien, zijn de reiskosten gratis. Hierna wordt er 50cent per km gerekend. Inbegrepen zijn haarspelden etc.
 • enkel bruidskapsel
  €200,-
  excl. proefsessie.
 • enkel visagie
  € 150,-
  excl. proefsessie.
 • haarstyling en visagie gasten
  €70,-
 • visagie gasten
  €35,-
 • haar styling gasten
  €35,-

Mijn taak is geslaagd als jij de mooiste versie van jezelf bent.