Beste aanstaande bruid,

Ben je op zoek naar een ervaren kapster en visagiste voor jouw bruidskapsel en make-up look in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen en Woensdrecht? Zoek niet verder! Bij mij ben je aan het juiste adres.

Met enthousiasme en jarenlange ervaring help ik je graag om jouw droomlook te creëren. Of je nu een klassiek, romantisch of juist modern bruidskapsel en visagie wilt. Ik luister naar jouw wensen en zorg ervoor dat je stralend naar het altaar loopt.

Als kapster en visagiste begrijp ik dat iedere bruid uniek is, en daarom gaan we samen aan de slag om jouw ideeën te realiseren. Jouw bruidsstyling is een belangrijk onderdeel van je trouwdag. Daarom is het van groot belang dat je kapsel en make-up perfect passen bij je bruidsjurk en de sfeer van jullie huwelijk.

Dus, als je op zoek bent naar een kapster en visagiste met enthousiasme, ervaring en een vleugje glam, plan dan online je proefafspraak. Ik kijk ernaar uit om samen met jou je droomlook te creëren voor jouw speciale dag.

Hoe werkt het?

Wanneer je bij ons boekt, beginnen we met een proefsessie waarbij we je trouwkapsel en trouw make-up bespreken en uitproberen. We reserveren 90 minuten in onze salon om alle details te bespreken en uit te werken. Voor deze sessie rekenen we €90,- die in mindering wordt gebracht op het boeken van een totaal pakket. Als een soort aanbetaling.

Op de trouwdag zelf komen we bij jou thuis, waar je ook bent in Nederland. Ons tarief geldt binnen een straal van 25 km vanaf onze salon in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen en Woensdrecht. Voor locaties buiten deze straal hanteren we een apart tarief.

Naast het verzorgen van jouw bruid haarstyling en bruid visagie, bieden we ook de mogelijkheid om je gasten te voorzien van prachtige kapsels en/of make-up. Dit kan al vanaf €75,- per persoon. Bij meerdere personen komen we als team van twee om ervoor te zorgen dat iedereen er stralend uitziet.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jou en je dierbaren te voorzien van de perfecte haarstyling en visagie op jullie speciale dag.

Een proefsessie duurt gemiddeld 120min. We plannen 90min op de dag zelf.

De proef sessie doen we graag in de salon, zodat we alles bij de hand hebben. Op de dag zelf komen we aan huis.

U komt met droog gewassen haar zonder conditioner en zonder make-up.

Het is mogelijk omteam van twee te komen zodat jullie gasten ook voorzien kunnen worden van haarstyling en visagie.

Wat zit er inbegrepen in de totaalprijs?

 • Om jouw ogen extra te laten stralen, kun je ook kiezen voor kunstwimpers.
 • Voor meer volume of lengte in jouw bruidskapsel zijn clip-in extensions (van kunsthaar) een optie. Deze kun je zelf na de bruiloft ook blijven dragen.
 • Daarnaast is het vlak voor de bruiloft is het mogelijk om je wenkbrauwen en andere ongewenste gezichtshaartjes te laten harsen. Dit zorgt voor een perfecte basis voor de visagie.

Niet inclusief:

 • Door middel van highlight krijgt u veel kleur schakering waardoor uw bruidskapsel nog mooier uitkomt. Ook dof geworden haar kan net een touch up krijgen door een kleurspoeling in dezelfde kleur.
 • Met haarextensions van echt haar, kunt u de perfecte match maken met uw haar. Deze zijn ook langer te dragen. Meer info hierover op de pagina haarextensions.

De planning:

 • Een paar weken voor de bruiloft kunt u een proefkapsel online inplannen. Het is aan te raden niet meer dan 2 maanden voor de bruiloft een afspraak te maken voor uw proefsessie. Hierbij bespreken en testen we uw bruidskapsel en visagie. Vaak wordt de proefsessie gecombineerd met de laatste passing van de bruidsjurk.
 • Plaatjes en voorbeelden zijn welkom, maar ook een pinterest bord is altijd handig. Ik kijk naar je gezichtsvorm, huid en kleur, samen bepalen we wat mooi aansluit. Als alles naar wens is maak ik graag foto’s en schijf ik alles wat er gebruikt is. Zo heb ik op jouw bruiloft een gemakkelijk geheugensteuntje. Vervolgens leggen we de data en tijd vast voor de bruiloft zelf.
 • Die tijden voor jullie draaiboek. Voor de bruid rekenen we 90min voor het haar en visagie.  Extra gasten gemiddeld 45min voor haar en visagie. Bruidsmeisje, 25min. In deze tijden is aangenomen dat we het haar simpel opsteken, krullen of föhnen. En de visagie neutraal is.

De voorbereiding:

 • Het werkt het fijnst als we op locatie komen waar veel daglicht is. Bijvoorbeeld vlak bij een groot raam.
 • Zorg dat er voldoende stopcontacten in de buurt zijn hierdoor kunnen we makkelijk werken.
 • Een spiegel waar je zelf in kunt meekijken is erg handig. Hierdoor zie je direct alle details.
 • Onze ervaring is dat het prettig is om als bruid rustig te kunnen zitten. Een beetje afgezonderd van alle commotie.

 • visagie en haarstyling
  € 360,-
  Dit is incl. eenmalig proefkapsel en proef visagie 90min in de salon.
 • enkel bruidskapsel
  €225,-
  excl. proefsessie.
 • enkel visagie
  € 175,-
  excl. proefsessie.
 • haarstyling en visagie gasten
  €75,-
  V.a
 • visagie gasten
  €40,-
  V.a
 • haar styling gasten
  €35,-
  V.a

Mijn taak is geslaagd als jij de mooiste versie van jezelf bent.