Ik ben een fan van haar opsteken en beauty. Laat mij lekker fijn werken en mooie dingen creëren. Op jullie bruiloft wil je stralen en toch jezelf zijn. Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze ‘niet te overdreven’ willen. Dus geen hoge getoupeerde en strak gelakte bruidskapsels.

Mijn haar styling is dan ook romantisch en zacht. Zacht betekend niet dat je model er halverwege de dag al uit is. Alles staat of valt met een goede ‘prep’. Veel klanten denken dat je, je haar een dag of 2 niet moet wassen voordat je het laat krullen of opsteken. Persoonlijk ben ik hier geen voorstander van. Als je sneller vet haar hebt, kun je hier geen volume meer in maken en glijden spelden weg. Ik werk graag met schoon gewassen haar, zonder conditioner! In conditioner zitten siliconen die je haar verzwaren.

Toen ik nog les gaf aan de kappersopleiding viel mij op dat iedereen begon met het hele haar te krullen. Dit kost veel tijd en is vaak overbodig. Op jouw trouwdag wil je niet in de stress schieten omdat je bruidskapsel langer duurt dan verwacht. Er zijn veel trucjes om je haar goede grip te geven. Bijvoorbeeld door het te krimpen. Dat zijn kleine wafeltjes in het haar die het veel volume geven. Of het gebruik van haar poeder, dat je haar stug maakt. Maar ook de manier van vaststeken maakt verschil. Je kunt spelden kruisend op elkaar zetten. Of een gedeelde met een elastiek vastzetten, dan gaat het zeker nergens heen.

Wil je meer weten over de tarieven om door mij je haar te laten doen? Neem dan een kijkje op de pagina bruidskapsels en Make-Up. Of bel me even op 06-41640643

Onder deze Up do, zit een derde van haar, haar in een knot. Zo creëer je stevigheid en een basis om de rest op te spelden.

Door het gebruik van o.a volume poeder maak je veel ‘haar’. De plukken zit in elkaar vast. Waardoor ze nergens heen gaan. Lets party!

Chic half opgestoken haar. Het haar is heel glad, maar door schuifspelden op elkaar te kruisen, glijd het niet weg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *